Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Dollmeyers Akupunktur

Bioresonans (frekvensterapi)

EFT (Emotional Freedom Technique)

Matrix Reimprinting (traumeterapi)

Hvem er jeg:

Jeg hedder May-Brit Dollmeyer (1963)

Klinik siden April 1999

Akupunktør, RAB (Registreret Alternativ Behandler)

Medlem af Praktiserende Akupunktører (1999)

Medlem af ZCT, Zone Connection Terapeutforening (2018) EFTMR- Terapeut ( Maj 2019)

Holistisk kostvejleder, (August 2019)

Jeg er oprindeligt uddannet anlægsgartner i Hvidovre Kommune i 1989. Har

efterfølgende arbejdet i Frederiksberg Kommune, og hos en privat anlægsgartner Ulf Bachmann i Søborg. Jeg er mor til Emil (1991). Min fritid går typisk med at vandre, ro kajak, læse/se tv, og lave kreative ting.

Jeg er et søgende menneske. Og har, lige siden jeg kom ud af ægget, altid fejlet et

eller andet.

Startede med arp, børneeksem, sammenklistrede øjne, mavesmerter, ekstrem træthed, fodsvamp, dårlig hukommelse/koncentrationsbesvær, høfeber, astma,

håndeksem, kanon sukkertrang, fødevareallergi, splatmave, hold i nakken, ryg-

smerter, og ekstremt lavt selvværd.

Skavanker jeg bare levede med langt hen af vejen, indtil det pludselig gik op for mig (jeg var ikke så hurtig ;-), at jeg blev nødt til, at finde ud af mig selv og hvorfor jeg altid havde alle disse skavanker = dårlig livskvalitet.

Derfor gik jeg, i 1995, i gang med at læse anatomi, fysiologi og sygdomslære, så jeg det efterfølgende år kunne gå i gang med Akupunkturen, netop for at finde ud af mig selv.

Jeg tog derefter også kurser i Bioresonans og Kinesiologi, for at have endnu større muligheder for at finde ud af mine egne ( og andres skavanker). Og i 2010 tog jeg også et grundkursus i EFT ( Emotional Freedom Techniques), hvilket var rigtig spændende, og jeg har brugt det flittigt igennem årerne. Netop det følelsesmæssige har fyldt rigtig meget hos mig, og fylder hos stort set alle mennesker, både bevidst og ubevidst, og forhindrer nogle gange folk i at få det bedre, både fysisk og psykisk.

I Maj 2018, kom jeg ved et "tilfælde" i kontakt med Mette Barfoed. Jeg var med på Mallorca, hvor hun skulle undervise i : Børn og unge med angst, netop med EFT. Og der blev jeg ligeledes præsenteret for det andet hun behandler med/underviser i. Nemlig Matrix Reimprinting. Og så var jeg solgt. Lige der, vidste jeg bare, at svaret på resten af mine problematikker lå gemt. Så jeg måtte selvfølgelig straks med på et MR kursus. Og det kom jeg, 2 uger efter i KBH. En helt ny verden åbnede sig. I MR bruger man også EFT teknikken (tapper på akupunkturpunkterne), mens man går tilbage i tiden for at ændre de overbevisninger der ligger gemt der. Overbevisninger er oplevelser, ofte helt almindelige dagligdagsting, som vi har givet betydning, fordi vi ikke kunne andet i situationen. Og dem kan der være rigtig mange af. Og det behøver slet ikke at være ens egne overbevisninger, men måske din families. Overbevisninger der netop forhindrer dig i at være fri / være dig selv.

Og en af mine overbevisninger har været:

At jeg PÅTAGER mig min families følelser for at hjælpe dem!!!

Vauw, siger jeg bare. Flot May-Brit !! Den har været noget hård at leve med i alle årerne, eftersom jeg har haft en familie der IKKE snakkede følelser. Så at være en uhyre sensitiv/sansestærk lille og stor pige i min familie, og mærke og påtage mig alle deres følelser, har været rigtig svært. Altså jeg vidste jo IKKE, at jeg levede med den overbevisning, førend jeg begyndte at få behandling med Matrix, men det har givet rigtig god mening bagefter. Men også det, at jeg f.eks. havde nogle følelser, jeg bare ikke anede hvor kom fra, for de føltes slet ikke som mine. Det at have den overbevisning i min familie, og IKKE kunne ændre/hjælpe dem ( var/er jo så heller ikke min opgave), betød bl. a at jeg ikke kunne udføre den opgave jeg havde givet mig selv = jeg er ikke god nok/ jeg er ikke dygtig nok = lavt selvværd. 

Og jeg er jo bestemt ikke den eneste der render rundt med sådanne overbevisninger. Mange har den overbevisning, at de skal redde hele verden (jeg skulle trods alt "bare" hjælpe min familie). Og eftersom det er en umulig opgave, så kan det give rigtig mange udfordringer, og personen aner ikke hvorfor. Men det er dælme rart at få indsigten, og få ændret overbevisningen, så livet bliver noget lettere at leve. 

Det der til at starte med, bare skulle have været EFT på Mallorca, og så også lige Matrix i Kbh, er så endt med en del mere. For jeg hoppede med på Mette Barfoeds (Energipsykologi Danmark) helt nye sundhedsfaglige uddannelse. På det første hold der er blevet uddannet. Mette er den eneste i Danmark og Norden der må undervise i Matrix Reimprinting. Hun er uddannet i England, af mesteren himself, Karl Dawson. Når vi er 20 behandlere der har gennemført hele uddannelsen på 666 timer, så bliver den RAB godkendt, dvs. folk kan få tilskud via deres sundhedsforsikringer (som man kan nu med akupunktur og zoneterapi bl.a.). Pt. er vi dog kun 6 der er færdige. Men der er andre i kulissen der knokler med at blive færdige med diverse undervisningstimer, og alle de dokumenterede behandlinger (50) der skal til, førend 'man' må gå til eksamen.

Med til uddannelsen hører også undervisning i kost og ernæring.

Og jeg blev færdig som Holistisk Kostvejleder (August 2019).

Som holistisk kostvejleder, tages der udgangspunkt i det hele menneske. Du får en test (Ayurvedisk), hvor man så finder ud af hvilken type du er, og hvordan det er mest hensigtsmæssigt at du spiser. Der er ikke 2 typer der er ens. Og hvad der er godt/sundt for den ene, kan være det rene "gift" for den anden. Så det handler om at få balance i kroppen, både fysisk og mentalt. Hvilket så kan gøres med kost, diverse tilskud/udrensninger og ændringer af overbevisninger. Feks. har jeg været verdens største sukkergris. For mange år siden, stoppede jeg med sukker, mælk og hvede, da det virkelig lavede rod i mit system (al min allergi). Jeg begyndte at spise proteiner og grønt til alle mine måltider. Det var i særdeleshed for at få ro i blodsukkeret. Det virkede fantastisk, og jeg synes selv jeg spiste rigtig fornuftigt, så jeg blev temmelig provokeret da vi til undervisning lavede denne kost- test, og jeg der fandt ud af, at al den "fornuftige sunde" mad jeg spiste slet ikke var god for mig og den type jeg er (Ayurvedisk). Ud af min sunde varme morgenmad, var det kun den røde peberfrugt der var god for mig, og så det faktum at jeg skulle have min mad varm. Jeg sundede mig lige et par dage ovenpå den besked, og gik så på biblioteket og lånte en bog med opskrifter. Jeg er en Kapha type, dvs. jeg er doven og lad, sover meget, er "fedtet/slimet" (sgu ikke den mest flatterende beskrivelse af en selv), men til gengæld også sej og udholdende, har hjertet på rette sted, en moder jord type (behandler), og en rigtig god kammeret. Ok, det rettede da lidt op på det. Men ja, jeg kunne godt kende beskrivelsen af mig selv i de første 30-35 år af mit liv. Jeg sov dælme ALTID. Jeg var SÅ træt, helt fra barnsben af. Men mest interessant var det, at alle de fødevarer jeg igennem årerne har udelukket for at komme mine skavanker til livs, var jo alt det jeg ifølge Kapha typen skulle undgå, og pludselig gav det bare SÅ meget mening. Så jeg stoppede prompte, lavede kosten om til varm, varmende mad (dvs. ingefær, peber, chilli osv.) til alle mine måltider, og på en måned begyndte tøjet pludselig at blive løsere, uden at jeg trænede mere end vanligt. Så da vi kom på kursus næste gang, kunne alle se, at der bare var sket noget med mig. Skal dertil siges, at jeg vandrer rigtig meget, som i mange kilometer hver uge, og jeg fattede bare ikke, at jeg overhovedet ikke tabte mig. Men det var jo fordi jeg spiste den forkerte "sunde" mad.

Uddannelser & kurser:

Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære, v/Rudy Bøeg, Helseskolen i Søborg, 1996

Kinesiologikurser (1996 &1998)

Akupunktur TCM (Traditional Chinese Medicine- kropsakupunktur)

v/Per Lauborg, Helseskolen i Søborg (Del 1 1997 & del 2 1999)

Silva Metoden, meditationsteknik v/Ann Louise Marchi (1998)

Akupunktur (øjne) & Bioresonans v/Freddy Dahlgren,1 måneds praktik, Spanien,(1999)

Bioresonans v/Freddy Dahlgren (1999- 2004)

Øjen- praktik m/akupunktur v/Freddy Dahlgren (2006)

Auricular Therapy (øre akupunktur) v/Dr. Bryan L. Frank (2007)

Akupunktur, Diagnosticering og Syndromer v/Gudrun Aa. Rasmussen (2008)

Bioresonans v/firma Rayonex (2008)

Aku2000/ Acu Nova & Eciwo, v/Michael Jensen, Succes med akupunktur (2009)

EFT Grundkursus v/Nete Kiær, EFT Centret (2010)

6 zone Akupunktur v/Claus Olsen (2011)

HF- Psykologi v/Hanne Blomstrøm, VUC (2011)

Eciwo, v/Charlotte Zacariassen, AkupunkturAkademiet, (2012)

Øre- akupunktur 1& 2, v/Claus Olsen, Dig i Centrum, (2014)

Akupunktur mod allergi, v/Qunhui Mao, (2014)

Kosmetisk akupunktur, v/Michael Jensen, Succes med akupunktur, (2014)

Ansigtsdiagnose, v/Claus Olsen, Dig i Centrum, (2015)

Meridianlære & de 5 elementer, v/Claus Olsen, Dig i Centrum, (2016)

Sunde Fødder, v/ Lisbeth Bundgaard, Den Intelligente Krop, (2017)

Silva Metoden Intuition, v/ Birgit Elgaard Brett, (2017& 2020)

AkuNova Akupunktur, v/John Boel Jr., Akupunktur Universitetet, (Nov.2017)

Boel Moderne Akupunktur, v/ John Boel Sr, Akupunktur Universitetet, ( Feb.2018)

E P D = Energi Psykologi Danmark v/ Mette Barfoed, Sorø

EFT Level 3, v/Mette Barfoed, E P D, Mallorca, ( April 2018)

Børne EFT, Børn og unge med angst, v/Mette Barfoed, E P D, Mallorca, (2018)

Matrix Reimprinting (MR) Practitioner, v/Mette Barfoed, E P D, ( Maj 2018)

EFT Level 1+2, v/ Mette Barfoed, E P D, (August 2018)

Kostmodul Basis, v/ Mette Barfoed, E P D, ( Sep. 2018)

Meta- Health Level 1, v/ Lisbeth Lundgaard, ( Sep 2018)

Kostmodul Overbygning, v/ Mette Barfoed, E P D, (Okt. 2018)

MR, Birth Traumas & Life Purpose, v/ Sharon King, (Nov/Dec 2018)

MR, Stress, Angst, Depression & Psykisk 1.Hjælp, v/ Mette Barfoed (Jan. 2019)

Getting to the Hearth of Relationships, v/ Sharon King, ( Feb. 2019)

Matrix Træning, Supervision, v/ Mette Barfoed, E P D; (Marts 2019)

1. Hjælpskursus, Dansk Røde Kors, opfølgning hvert 2. år, ( 21/3 2019)

Meta- Health Level 1, v/ Lisbeth Lundgaard, (Marts 2019)

Klinikvejledning, v/ Gert L. Jensen, GertVinnie.dk (April 2019)

EFT/Matrix Reimprinting Terapeut, eksamen, v/ Mette Barfoed, E P D, (Maj 2019)

Holistisk Kostvejleder, eksamen, v/ Mette Barfoed, EPD, (Aug 2019)

Matrix Reimprinting, (emotionel hjælper), Mallorca, (Sep 2019)

NADA Akupunktur, v/ Mette & Lars Wiinblad, NADA Danmark, (Aug. 20)