Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Dollmeyers Akupunktur

Bioresonans (frekvensterapi)

EFT (Emotional Freedom Technique)

Matrix Reimprinting (traumeterapi)

Gæstebog

Britt Larsen sagt den Nov 9, 2018 12:55 PM

Jeg har været hos May-Brit og har fået en masse hjælp til mine traumer med MR og EFT, hvilket har gjort at jeg har fået et langt bedre liv. Det fantatiske ved disse to metoder er ,at jeg også kan behandle mig selv, hvis der opstår en situation, hvor jeg ikke lige kan ved hvad jeg skal gøre, Så "banker" jeg på nogle akupuntur punkter som jeg har lært af May-Brit og siger nolge få men præcise sætninger om mit problem, samtidg med at jeg siger noget positivt om mig selv. Wupti efter få eller flere "bank" på akupunktur punkterne, så er jeg i anden følelsesmæssig tilstand. I kraft af behandlingen hos May-Brit har jeg fået løsnet op for nogle kedelige errindringer fra min barndom og er ikke fyldt op af dem, så nu kan jeg leve mere et mere frit liv. Denne behandling er det det bedste jeg har gjort for mig selv og sammen med May-Brits vindende væsen og hendes indsigt i livet er kommet meget langt hen ad en positiv vej i mit liv, som ikke troede var mulig. Af hjertet tak <3

Majbrit Struck sagt den Nov 8, 2018 7:35 PM

Jeg købte et armbånd, som skulle fjerne min sukkertrang, har ikke kunnet holde en slankekur bare en dag før.Jeg troede overhovedet ikke på det, men tænkte at det kunne jeg da godt prøve. Jeg købte det den 7.10.18 og det virkede en hel måned, nu kunne jeg så mærke at det ikke virkede mere, jeg fik lyst til sukker igen, så nu har jeg købt et nyt armbånd i dag, så jeg kan holde min kur. Har tabt 2 kilo på en måned:-) så nu er jeg igang igen:-)

Karinne Brohammer sagt den Jun 22, 2017 0:22 AM

Troede ikke det var muligt, men det er nærmest et mirakel. Jeg har altid holdt utrolig meget af at gå lange ture. Efter jeg har fået konstateret slidgigt i begge mine ankler er turene blevet kortere og kortere og mere og mere smertefulde. Jeg har prøvet flere forskellige former for behandling. Fysioterapi, kiropraktik og på hospitalet fået binyrebakhormon indsprøjtninger. Det hjalp kun de første par gange, og jeg havde det utrolig dårligt med at få disse indsprøjtninger. Det næste de så kunne tilbyde mig er operation, og da vil mine ankler blive stive i sidebevægelserne. Det synes jeg ikke lød tiltalende. Ville prøve om Majbritt kunne afhjælpe nogle af de værste smerter. Jeg har nu fået 7 behandlinger og har nu dage hvor jeg er helt smertefri. Selv om der kan være smerter i løbet af en dag, er det stadig intet til sammenligning med før. Nu kan jeg gå normalt igen.. HURRA hvor er det fantastisk og jeg er dybt taknemmelig for Majbritts hjælp, og dertil skal også siges at man føler sig utrolig godt tilpas hos Majbritt. Det skal også lige nævnes at jeg har en meget sød tand, og spurgte til om det var noget der kunne gøres noget ved. Selvfølgelig svarede Majbritt, hun har opfundet et armbånd mod sukkertrang. Det måtte selvfølgelig prøves :-) Nu har jeg ikke spist slik i 4 uger, og det strejfer ikke mine tanker når jeg handler. MEGET USÆDVANLIGT. Jo Majbritt kan et og andet. Giv det en chance og du vil blive positivt overrasket. TAK til Majbritt for at du gør en forskel.

Leif sagt den Jun 21, 2017 11:53 PM

Tusind tusind tak May-Britt for dig. Kom til dig ,efter at have været hos egen læge, trigeminusneologi, aldrig har jeg haft så stærke smerter, mine tænder,mit øre og området omkring øje,kæbe og tindning, egen læge tilbød mig medicin der gjorde at jeg ,endnu efter tre efter ophør af indtagelse,ikke måtte køre bil, endvidre kunne en af bivirkningerne måske fører til apati. Næ tak, ikke noget for mig, jeg prøver at kontakte min gamle kollega fra Hvidovre Kommune, May-Britt,jeg kunne dårlig nok udtale diagnosen før May-Britt slyngede ordet fra sig og, jo jo det kender jeg skam og jeg har behandlet for det før, vi aftalte herefter tid. Jeg indfandt mig i klinikken med stærke smerter, blev lagt på briksen og May-Britt satte nåle i mig. Hold nu op, efter få minutter kunne jeg mærke smerterne lette, en fantastisk fornemmelse, der blev spurgt indtil andre skavanker, ja så er der lidt der og lidt der, lidt flere nåle, jeg har i mange år døjet med en øm aksilescene deraf har jeg haltet lidt, gigt i den ene fod og lidt dårlige knæ "det skal du da ikke finde dig i" og så endnu et par nåle. Efter et par behandlinger forsvandt trigeminusneoligen næsten, kun små gener, jeg kan nu gå uden smerter og her efter 8.behandling kan jeg atter dyrker agilyti med min hund. Jeg er May-Britt dybt taknemlig for hendes hjælp, det er unikt.

Aase G. sagt den Nov 6, 2013 9:12 PM

Kan ej forklares, skal erfares. Aase G.

Birgitte 47 år. 11. juli 2012 sagt den Jul 12, 2012 10:47 AM

May-Britt kan noget ud over det sædvanlige. Jeg må sige at jeg ikke altid forstår det, men May-Britts nærværende, milde og professionelle facon gør at jeg altid føler mig i de tryggeste hænder. Jeg kan klart anbefale May-Britt! :-)

BJ. 53 år: sagt den May 10, 2012 2:21 AM

Her blir´man klog på sig selv, og ser på sig selv med nye øjne.

SB. 65 år: sagt den May 10, 2012 2:20 AM

Stimulerende at komme her.

ER.59 år: sagt den May 10, 2012 2:19 AM

Jeg var skeptisk og mistroisk, da jeg første gang blev præsenteret for balancearmbåndet. Men efter en test (kinesiologisk) begyndte jeg at tro på det. Nu har jeg haft det i ca. et år, og jeg oplever: bedre balance i hverdagen og når jeg dyrker sport, bedre koordinering, fokusering, mindre brug for søvn, bedre restitution efter hårdt arbejde eller sport og mere styrke. Min mistro ER væk.

MN.37 år: sagt den May 10, 2012 2:10 AM

Til jer alle. Dette er et fantastisk sted at være/komme. Man får det så godt i krop og sjæl. Hun kan nogle tricks, det er så fantastisk. May-Brit, tusind tak for det du har gjort.

MD. 14 år: sagt den May 10, 2012 2:08 AM

Jeg har været hos May-Brit og fået nogle "bank" (EFT). Hun har været rigtig god til at forstå mig, og har hjulpet mig med: smerter i akillessenen (frygt), fobi for kørsel i bil, bus og tog (bilulykke m/ dødsfald i den nærmeste omgangskreds), problemer med at forstå matematik (blev grinet af i en matematik time i 3. klasse). P.S. jeg kan også tabellerne nu!!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tak! Din besked er blevet afsendt.

* Der kræves en gyldig e-mailadresse for at kunne indsende en besked. Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort og vil ikke kunne ses af andre.